Andere slimme zonproducten


Slimme zonproducten

MEF zonnehuisnummer

Praktisch en heel erg leuk is een huisnummer op zonne- energie aan de gevel. Door de ingebouwde LED- lampjes is uw huisnummer nog uitstekend te zien wanneer het donker is.

Wilt u ook zo’n leuk huisnummer of er één cadeau doen? Neem dan contact op met ons.

Slimme zonproducten

Waka Waka lamp

Nog zo’n fantastisch product is de Waka Waka lamp. De Waka Waka lamp is namelijk de meest efficiënte solar- LED lamp ter wereld. Hij is bedacht en ontwikkeld in Europa en voorzien van revolutionaire solartechnologie. Wanneer de Waka Waka lamp één dag in de zon heeft gestaan, deze minimaal 16 uur leeslicht kan bieden. Een erg mooie extra aan de Waka Waka lamp is dat wanneer deze verkocht worden in Europa, zij bijdragen aan het betaalbaar maken van lampen in ontwikkelingslanden. Daarnaast zorgt elke verkochte lamp ervoor dat er één student opgeleid kan worden tot klimaatheld. Deze student leert wat de directe en tastbare voordelen zijn van zonne- energie, schoon drinkwater, persoonlijke hygiëne, verantwoord gebruik van natuurlijke grondstoffen en van recycling.

De Waka Waka lamp is ontworpen voor:

– de mensen in ontwikkelingslanden die niet aangesloten zijn op het elektriciteitsnet. Zij moeten vaak rondkomen van minder dan €2,- per dag. Wie geen elektriciteit heeft is aangewezen op kerosine lampen. Deze zijn gevaarlijk, ongezond, duur en milieuvervuilend.
– De honderden miljoenen mensen wereldwijd die voortdurend te maken hebben met stroomuitval.
– Consumenten in de Westerse wereld: thuis als noodkit, buitensporters, kampeerders, vissers etc.