Zonneboilersystemen

De zon levert een onuitputtelijke bron van energie. Aangezien deze energie goed is voor het milieu en gratis is, is het fantastisch hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Naast de zonnepaneelsystemen installeren wij ook zonneboilersystemen. Met een zonneboilersysteem kan tapwater en vloerverwarming gratis verwarmt worden. Een zonnecollector op het dak zet zonne- energie om in warmte. Bij voldoende zon wordt een pomp in werking gezet en stroomt opgewarmde vloeistof vanaf de zonnecollector naar een voorraadvat met een warmtewisselaar. Daarmee wordt uw tapwater verwarmd. Bij onvoldoende zon zorgt uw CV- ketel voor het opwarmen van het tapwater.

Voordelen

– Besparing tot 60% op uw gas voor uw CV- ketel
– Hoogwaardige producten (veelal van Europese bodem)
– Installatie door een vakkundige installateur
– Zes jaar productgarantie
– Investering met een duurzaam rendement

Zonneboilersystemen

HotFill

Wasmachines gebruiken elektriciteit voor het opwarmen van water en dat is duur. Met een hotfill kunt u dit water ook laten verwarmen door uw CV-ketel. Dat is veel goedkoper. En in combinatie met een zonneboiler wordt het nog voordeliger, want dan doet de zon het werk.

De hotfill wordt aangesloten op een warm- en een koudwaterleiding. De hotfill voert warm water toe als de wasmachine gaat wassen en koud water tijdens het spoelen.

Zonneboilersystemen

Zonneboiler- zonnepaneelsysteem

U wilt graag een zonnepaneelsysteem op uw dak, maar ook dat uw water verwarmd wordt op een duurzame manier. Niet alleen bespaart u dan op het verbruik van uw elektra, maar ook op het verbruik van gas. Niet alleen bespaart u hier enorm mee, maar u draagt ook bij aan een beter milieu. U kunt tot 100% op uw energierekening besparen en tot wel 60% op het verbruik van gas. Bent u geïnteresseerd geraakt in deze combo? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.