Zonnepaneelsystemen

Zonnepanelen kunt u uitstekend gebruiken voor het opwekken van duurzame energie. Er zijn verschillende types waar u een keuze uit kunt maken. De blauwe, polykristalijne zonnepanelen zijn effectief en zeer betaalbaar. U kunt ook kiezen voor de zwarte, monokristalijne zonnepanelen. Deze zijn iets duurder in aankoop, maar hebben dan ook een wat hoger rendement dan de blauwe, polykristalijne zonnepanelen. De nieuwste ontwikkeling in de zonnepanelen is het gebruik van CIS of CIGS- technologie, deze (dunne film) zonnepanelen zijn egaal zwart en zien er erg mooi uit. Een extra voordeel van deze zonnepanelen is dat zij beter presteren onder minder gunstige weersomstandigheden dan de andere zonnepanelen. Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen, kunt u gebruik maken van Power Optimizers. Deze zorgen ervoor dat ieder zonnepaneel zijn eigen maximale rendement behaalt en niet omlaag wordt getrokken door bijvoorbeeld schaduwwerking op een ander paneel. Klik hier voor meer informatie over de Power Optimizers.

Voordelen

– een besparing van 100% op uw energierekening
– een investering met een duurzaam rendement
– Hoogwaardige producten (komen veelal van Europese bodem)
– Installatie door vakkundige installateur
– zonnepanelen: 10 jaar product- en 25 jaar opbrengstgarantie
– omvormer: 5- 7 jaar garantie

Zonnepaneelsysteem

Schuin dak

Schuine daken zijn veelal het meest voorkomend in Nederland. Dankzij een zorgvuldige scan van de dak van uw woning/ bedrijfspand, kunnen wij ervoor zorgen dat de zonnepanelen op uw dak zo gunstig mogelijk worden geplaatst. Zo behaalt u uit een klein aantal zonnepanelen al een erg hoog rendement. Wij berekenen graag voor u wat de mogelijkheden zijn. Heeft u interesse, maak dan een afspraak voor een schouwing.

Zonnepaneelsysteem

Plat dak

De zonnepanelen worden op een plat dak anders geïnstalleerd dan op bijvoorbeeld een schuin dak. Op een plat dak wordt namelijk met een systeem gewerkt wat ervoor zorgt dat de zonnepanelen precies de juiste hoek naar de zon hebben om een zo hoog mogelijk rendement te creëren. KeJo Solar Solutions weet exact hoe uw woning/ bedrijfspand om te toveren in een duurzaam, energieneutraal pand. Wij berekenen graag voor u wat de mogelijkheden zijn. Heeft u interesse, maak dan een afspraak voor een schouwing.